注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

走在路上

博采众长 他为我用

 
 
 

日志

 
 

【转载】执子之手 与子携老  

2017-06-30 10:30:47|  分类: 英语 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

年轻的时候会想要谈很多次恋爱,但是随着年龄的增长,终于领悟到爱一个人,就算用一辈子的时间,还是会嫌不够。慢慢地去了解这个人,体谅这个人,直到爱上为止,是需要有非常宽大的胸襟才行。
When  you  are  young,  you  may  want  several  love  experiences.  But  as  timegoes  on,  you  will  realize  that  if  you  really  love  someone,  the  wholelife  will  not  be  enough.  You  need  time  to  know,  to  forgive  and  to  love.All  this  needs  a  very  big  mind.


图片

有谁不曾为那暗恋而痛苦?我们总以为那份痴情很重,很重,是世上最重的重量。有一天,暮然回首,我们才发现,它一直都是很轻,很轻的。我们以为爱的很深,很深,来日岁月,会让你知道,它不过很浅,很浅。最深和最重的爱,必须和时日一起成长。
Is  there  anyone  who  hasn't  suffered  for  the  secret  love?  We  alwaysthink  that  love  is  very  heavy,  heavy  and  could  be  the  heaviest  thing  inthe  world.  But  one  day,  when  you  look  back,  you  suddenly  realize  thatit's  always  light,  light.  We  all  thought  love  was  very  deep,  but  infact  it's  very  thin.  The  deepest  and  heaviest  love  must  grow  up  withthe  time.    

图片
在自己面前,应该一直留有一个地方,独自留在那里。然后去爱。不知道是什么,不知道是谁,不知道如何去爱,也不知道可以爱多久。只是等待一次爱情,也许永远都没有人。可是,这种等待,就是爱情本身。
We  shall  always  save  a  place  for  ourselves,  only  for  ourselves.  Andthen  begin  to  love.  Have  no  idea  of  what  it  is,  who  he  is,  how  to  loveor  how  long  it  will  be.  Just  wait  for  one  love.  Maybe  no  one  will  comeout,  but  this  kind  of  waiting  is  the  love  itself

.  

我不觉得人的心智成熟是越来越宽容涵盖,什么都可以接受。相反,我觉得那应该是一个逐渐剔除的过程,知道自己最重要的是什么,知道不重要的东西是什么。而后,做一个纯简的人。
Idon't  think  that  when  people  grow  up,  they  will  become  morebroad-minded  and  can  accept  everything.  Conversely,  I  think  it's  aselecting  process,  knowing  what's  the  most  important  and  what's  theleast.  And  then  be  a  simple  man.  

我知道这世上有人在等我,尽管我不知道我在等谁。但是因为这样,我每天都非常快乐。
I  know  someone  in  the  world  is  waiting  for  me,  although  I've  no  idea  of  who  he  is.  But  I  feel  happy  every  day  for  this.   

在这个世界上,只有真正快乐的男人,才能带给女人真正的快乐。
In  this  world,  only  those  men  who  really  feel  happy  can  give  women  happiness

图片

好的爱情是你通过一个人看到整个世界,坏的爱情是你为了一个人舍弃世界。

Good  love  makes  you  see  the  whole  world  from  one  person  while  bad  love  makes  you  abandon  the  whole  world  for  one  person. 
图片

我爱你不是因为你是谁,而是我在你面前可以是谁。
I  love  you  not  for  who  you  are,  but  for  who  I  am  before  you.

幸福,不是长生不老,不是大鱼大肉,不是权倾朝野。幸福是每一个微小的生活愿望达成。当你想吃的时候有得吃,想被爱的时候有人来爱你。
Happiness  is  not  about  being  immortal  nor  having  food  or  rights  inone's  hand.  It’s  about  having  each  tiny  wish  come  true,  or  havingsomething  to  eat  when  you  are  hungry  or  having  someone's  love  when  youneed  love.

一个人一生可以爱上很多的人,等你获得真正属于你的幸福之后,你就会明白一起的伤痛其实是一种财富,它让你学会更好地去把握和珍惜你爱的人。
One  may  fall  in  love  with  many  people  during  the  lifetime.  When  youfinally  get  your  own  happiness,  you  will  understand  the  previoussadness  is  kind  of  treasure,  which  makes  you  better  to  hold  and  cherishthe  people  you  love. 


引文来源  凤翔蓝宇 [http://835478626.qzone.qq.com]

  评论这张
 
阅读(7)| 评论(0)
推荐 转载

历史上的今天

在LOFTER的更多文章

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017